Leerlingenraad


De leerlingenraad: Levi, Sara, Lina, Teun, Otis, Tjerk, Samson, Gijsje

Verslag eerste vergadering 2018-2019 (Teun)

Dat was de eerste keer weer dit jaar met 2 nieuwe mensen Gijsje en Tjerk en er zijn er dan ook 2 weg Valentijn en Margarita. Verder is Jan een uur bij ons geweest. Met hem hebben we een paar onderwerpen besproken, zie daarvoor het verslag.

1. voorstelrondje

We zijn begonnen met een voorstelrondje voor onze nieuwe leden Tjerk en Gijsje. Daarna hebben we allemaal onze ideeën verteld over waarom we meedoen aan de leerlingenraad.
Tjerk had veel ideeën, hij had opgemerkt dat de netten in de goals van het schoolplein weg waren getrokken en dat als je scoorde je door het goal heen schoot. Ook merkte hij dat de wc op de onderste etage bij groep 3 niet goed doorspoelde, maar toen later Jan kwam toen bleek dat er te veel mensen te snel na elkaar naar de wc gingen dus dat de bak om door te spoelen niet snel genoeg vulde, dus dat er te weinig water uit kwam. We hebben ook met Jan bedacht dat we de goaltjes van de andere school konden gebruiken dus Jan gaat die halen binnenkort .

2. eigen bord

We krijgen een eigen bord in de aula. Daarbij komt de ideeënbus waar je je ideeën kan inleveren. Ook komt daar een poster met wat we doen en wie ze zijn.

3. pingpongtafel

We hebben het over de pingpong tafel gehad want we zijn er achter dat de batjes te snel stuk gaan en soms wordt die verplaatst of wordt er tegen geschopt. Daarom vragen wij om als je ziet dat er tegen geschopt wordt of verplaatst of dat er mensen op gaan zitten, om het even te melden bij een van de personen van de leerlingenraad wij gaan de mensen die dit doen ook aanspreken.

4. wc

De wc’s van de jongens bij de groepen 7 en 8 worden al steeds schoner dat komt nu ook door pispotten.

5. nieuwe foto