Naschoolse opvang

Het team van NSO@Galvani verzorgt de naschoolse opvang voor uitsluitend leerlingen van de Galvanischool. De naschoolse opvang is alle schooldagen geopend, ook tijdens de vakanties is er opvanggelegenheid. Naast het dagelijkse contact is er een keer in de twee maanden overleg over de activiteiten, de afstemming van de programma’s, het pedagogisch klimaat, de veiligheid en de aanmeldingen. De behoefte aan naschoolse opvang is groot en het maximum aantal kinderen is dan ook op veel dagen beperkt.

Aanmelden/inschrijven. U kunt zich inschrijven met het inschrijfformulier. Download hier. Of u komt ‘s middags langs om het formulier bij de naschoolse opvang op te halen. Dit formulier kunt u in leveren bij de collega’s van de naschoolse opvang of kunt u mailen naar onderstaand email adres. Wanneer het formulier is ontvangen krijgt u hier een bevestiging van. Ondanks de wachtlijst voor sommige dagen adviseren wij u toch in te schrijven als u gebruik wilt maken van de opvang. Bij voldoende vraag loont het soms om een nieuwe groep te starten.

Tijdens de vakantieopvang is NSO@Galvani open voor alle kinderen van de Galvanischool van 8:30 uur tot 18:00. Aanmelden of informatieaanvraag kan middels onderstaand email adres.

Tarief 2017: Inschrijfkosten € 5,00.
Tarief per maand voor 1 opvang-dag € 89,70
Tarief per vakantie opvang-dag € 75,55

Bestuur: Mw. R. Fleur en Mw. S. Butters Ruben
Algemeen coördinator: Mw Sanne Butters Ruben

Contact gegevens NSO@Galvani:
06-17416636 (14:30-18:00)

bso.galvani@gmail.com

 

Aanvullende (downloadbare) documenten:

Download Pedagogisch beleidsplan Naschoolse opvang Stokroosstraat
Download Inschrijfformulier Overbruggingsopvang
Download Inspectierapport BSO
Download Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid 2018
Download Huisreglement Nso@Galvani
Download Algemene voorwaarden MO-Groep
Download Privacy Policy NSO@Galvani