Naschoolse opvang

Het team van NSO@Galvani verzorgt de naschoolseopvang voor uitsluitend leerlingen van de Galvanischool. De naschoolse opvang is alle schooldagen geopend, ook tijdens de vakanties is er opvanggelegenheid. Naast het dagelijkse contact met de directie van de Galvanischool is er regelmatig overleg over de activiteiten, de afstemming van de programma’s, het pedagogisch klimaat, de veiligheid en de aanmeldingen. De behoefte aan naschoolse opvang is groot en het maximum aantal kinderen is dan ook op veel dagen beperkt.

Aanmelden/inschrijven. U kunt zich inschrijven via de inschrijfbutton op onze site www.nsogalvani.nl. Zodra de inschrijving is ontvangen, krijgt u hier een bevestiging van.

Ondanks de wachtlijst voor sommige dagen adviseren wij u toch in te schrijven als u gebruik wilt maken van de opvang. Bij voldoende vraag loont het soms om een nieuwe groep te starten.

Tijdens de vakantieopvang is NSO@Galvani open voor alle kinderen van de Galvanischool van 8:30 uur tot 18:00. Aanmelden of informatieaanvraag kan via onderstaand email adres.

Bestuur: Mw. R. Fleur en Mw. S. Butters Ruben
Algemeen coördinator: Mw Sanne Butters Ruben
info@nsogalvani.nl
06-17416636 (14:30-18:00)