WCN

Werkgroep Cultuur en Natuur (de WCN)

De samenstelling van de WCN

Vijftien jaar geleden hebben ouders de Werkgroep Cultuur en Natuur (WCN) in het leven geroepen. De werkgroep bestaat uit leerkrachten en ouders. De volgende ouders zijn actief: Rokus van der Bout, Esther Geradts, Marjolein Raaphorst, Martine van Dijk, Janna Houwen. Barbara van Kessel, Monica van Schie en Sophie Stoutjesdijk zijn als leerkrachten actief in de WCN.

De WCN is een onderdeel van de oudervereniging. De activiteiten worden betaald uit de ouderbijdrage. De WCN organiseert themaweken op het gebied van muziek, dans, theater en techniek. Een jaarlijks terugkerend en erg populair onderdeel is de Vrolijke Vrijdag. En voor de groepen 6 organiseert zij de schooltuinen. De thema’s voor de diverse activiteiten worden in overleg met het team gekozen en sluiten meestal aan bij actuele gebeurtenissen en het schoolprogramma. Voor de meeste activiteiten vraagt de WCN de medewerking van ouders. Zonder hen komen wij als WCN niet heel erg ver!

Als onderdeel van de oudervereniging is de Werkgroep Cultuur en Natuur actief, met onder andere themaweken op het gebied van muziek, dans, theater, techniek, de schooltuintjes en de vrolijke vrijdagen. Ook deze activiteiten worden betaald uit de ouderbijdrage.

Uiteraard zijn extra donaties van harte welkom!